Ova 3 horoskopska znaka će u 2019 godini reći sudbonosno “DA”

Niko od nas ne zna kada će onaj pravi pravi doći ili prava partnerka, koji će učiniti sve da budete sretni i sa kojom će te htijeti ostati do kraja života. Za ova tri horoskopska znaka u 2019.godini može da bude i sudbonosna godina kada će se desiti  njihovo vjenčanje. Pogledajte da li ste vi neki od ovih sretnika.

Blizanci

Prošla godina je bila katastrofalna kada je u pitanju ljubav za Blizance. Nebrojeno užasnih dejtova i vrata koja nikako nisu htela da se otvore čak ni osobi koja je komunikativna poput Blizanaca. Osobe rođene u ovom znaku žele samo duhovitog i nikako dosadnog partnera za konverzaciju i partnera u zločinu koji će ostati sa njima bez obzira šta se desi. Nemojte se brinuti jer vam 2019 godina donosi mnogo razloga za slavlje. Konačno ćete pronaći nekoga ko je ozbiljan koliko i vi i spreman je da vas zaprosi! Jedan dobar savet: dobro razmislite i dva puta pogledajte.

Bik

Niste imali mnogo sreće u ljubavi u 2018. i ne možete da se ne pitate kada  dolazi vaš savršeni partner. Sada možete da prestanete da čekate jer vas u 2019. godini očekuje pravi ljubavni vatromet. Vjeran, pouzdan i povjerljiv Bik pronaći će partnera koji je bolji nego što su zamišljali. Nemojte da dozvolite da vam strah od razočarenja stoji na putu. Bikovi treba da otvore svoja srca i ukoliko to učine čutće veoma brzo svadbena zvona

Jarac

Ne postoji znak koji je toliko orijentisan na cilj i toliko ambiciozan kao što je Jarac. Ovo su veoma zanimljivi i predivni kvaliteti ali nisu uvek korisni kada je riječ o ljubavi. Vaš partner ili osjeća nešto ili ne osjeća ništa. 2018. vam je bila previše bolna, ali će vas zato 2019. godina zasuti neverovatnom srećom. Novi partner ulazi u vaš život i čini da sve bude mnogo lakše. Nemojte da odustajete ako prvi sastanci ove godine ne budu obećavajući jer pravi partner dolazi i zvjezde nikada ne griješe.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)