Da li znate koliko traje seks parova kada postanu roditelji

Jeste li se zapitali kada ste zadnji put ostali u krevetu duže, imali vremena za sebe i svog partnera.

Parovi koji su postali roditelji, ako još uz to imaju i brojne poslovne obaveze, pet minuta “mira” uzeti samo za sebe zvuči kao nemoguća misija.

Ispitali smo 1775 roditelja, a čiji  rezultati su objavljeni na portalu ChannelMum.com, pokazalo je da prosječan seks roditelja trajedvije minute i 15 sekundi.

Jedan od 12 parova priznaje da imaju toliko malo vremena za sebe da njihovi seksualni odnosi traju kraće od dvije minute. Više od četvrtine, 26 posto ispitanih ne troše vrijeme na razodjevanje kako bi imali više vremena za sebe, a 27 posto sudionika istraživanja tvrdi da koriste igračke za seks kako bi ubrzali stvari.

Čak 71 posto sudionika istraživanja priznalo je da imaju brze odnose kako bi sačuvali strast u vezi nakon što su postali roditelji. Iako tri četvrtine ispitanih ima rjeđe odnose nakon rođenja djeteta, gotovo polovina ispitanih očeva, njih 47posto, tvrdi da imaju bolji seksualni život nego prije rođenja djeteta. Istog je stava tek 29 posto majki.

Trećina ispitanika priznaje da lovi svaku priliku kako bi uživali sa partnerom. Smatraju kako nije bitno koliko seks traje ako u njemu uživate, čak i ako traje kraće od 60 sekundi. Istraživanje je pokazalo i da jedan od osam očeva šalje erotske fotografije svojim suprugama, a 35 posto njih traži i od svoje partnerice da uzvrate sa svojim seksi fotografijama.

Ipak, žene bi radije da suprugu skuha večeru nego da mu šalje fotografije.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)