Stanislav ISPROZIVAO Ša – siguran da zadrugarka želi POMIRENJE sa njim “Čovek nije normalan, ne znam što Miona to dozvoljava”

Nenad Aleksić Ša je juče doživeo pomračenje kada je video da se Stanislav Krofak i Miona Jovanović slikaju za uskršnje fotografije. Reper je priredio Mioni ljubomornu scenu, a sada je Stanislav u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem prokomentarisao ovu situaciju.

– Šta bi ovo danas sa Mionom i Ša? – pitao je voditelj.

– Cirkus i šou. Dobili smo zadatak da idemo zajedno svi i da se fotkamo i slikali smo se na kraju Miona i ja i šta da radimo. Bili smo kao neprijatelji, nismo bili toliko blizu i na kraju šou. Ja danas kad sam video to izbliza to mi je strašno, čovek nije normalan. Ako mu je toliko smetalo nije trebalo da je zagrli a pre toga se smeje, verovatno mu je bilo neugodno da pokaže to pred nama. Mislim da mu rade kompleksi ko je lepši i zgodniji, kad je trebao skinuti majice njega su pukli kompleksi. Naravno da njegov stil života donosi takvo telo i shvatio sam da ga šiba. Evo Mića bi se skinuo, a on ne sme, ja imam drugačiji stil života, nije u treningu i ima masnoću, to kao da staviš bmw i lambordžini. Izgleda da Miona više voli bmw da vozi – rekao je Stanislav.

– Je l ti bude žao Mione kad vidiš šta proživljava sa njom? – pitao je Darko.

– On mora ići kod nekog lekara, ali mi nije jasna osoba koja to dozvoljava. Zamisli sad da je ona pevačica i neko će doći da se slikaju, šta će tad biti, on će skroz poludeti. Ja sam njoj dozvolio da se tako ponaša slobodnije i obezbedio sam joj da peva u najboljim klubovima. Ja vidim da od njih neće biti ništa i to je jedina istina. Ja mislim da se on njoj svideo na početku i da je posle videla šta se desilo, ali je duboko ušla u to. Da sam ja ušao sa stavom da želim pomirenje ona bi se meni vratila, ali je shvatila da od mene više nema ništa . Ona nije sigurna u taj odnos sto posto i mislim da ona mene poznaje jako dobro – rekao je Stanislav.

– Kako je tebi sa Majom? – pitao je Darko.

– Nama je super, dobro funkcionišemo i videćemo vremenom šta će biti. Ja funkcionišem normalno i nemam potrebu da se svađam, ona je mogla da bude sa kim god želi, a nije tako da to meni imponuje – rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share