Neviđena BRUKA – Asmin objavio prepiske sa Sitom Ahmić: Ovo će povrediti i Aneli Ahmić kada vidi

Asmin Durdžić je tokom gostovanja u “Eliti” u petak otkrio da su Sita Ahmić i njena majka Jasmina Jasna Ahmić pokrale štek Aneli Ahmić. Ona se oglasila, te istakla da to nije istina.

– Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink “porše” što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta – rekla je Sita za “Pink.rs”.

Ipak, Asmin se vrlo brzo oglasio na svojim društvenim mrežama.

– To bi značilo da sam ušla u kuću i uzela pare iz šteka. Ne, mama je donela pare – napisala je Sita.

– Da – odgovorio je Asmin.

– I rekla: “Plati”. To je velika razlika. A ja neću reći šta sam platila, da se ne bi to sutra iskoristilo. Protiv mene nije ništa ilegalno, već neka situacija, nebitno sada. A ja nisam ništa – odgovorila je Sita.

– Ma da – dodao je Asmin, pa objavio prepiske od 12. i 13. maja, gde se vidi da on traži pare nazad.

– Ćao, jesi razmislila? – upitao je Asmin.

– Da, od prvog jula mogu da počnem  da vraćam po deo, do prvog novembra ću vratiti sve što imam. Ne mogu reći u koliko rata, ali do tog datuma će biti to zavoreno. Pre ne mogu početi jer posla nema sada nikako, stalno sam u minusu, jer smo izgubili pile, a brodovi tek od jula počinju, oni koji meni daju posao. Sada je baš jadno. A imam jako mnogo plaćanja. Jedino što želim je da novac uplaćujem na račun koji vama odgovara i to je sve – napisala je Sita.

– De vidi da do 15. juna prvu ratu pošalješ, treba mi hitno – napisao je Asmin.

– Ne mogu. Ne želim obećavati šta ne mogu, pa posle frka – odgovorila je Sita tada.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share