Honor Magic V – Sve informacije na jednome mjestu!!!

Honor je predstavio svoj prvi sklopivi telefon u Kini, Magic V i najavio da bi telefon mogao uskoro doći u prodaju i u  Europu.

Sklopivi pametni telefoni počeli su dobivati na važnosti u posljednjih godinu dana, a Samsung, Motorola, Oppo i Huawei objavili su modele koji dokazuju da je format više od samo novosti.

Sada je na redu kineski brend Honor, sa svojim debitantskim sklopivim modelom – Honor Magic V, koji je također prvi u kategoriji koji posjeduje i najnoviji i najbolji čipset Snapdragon 8 Gen 1.

Mogući datum izlaska uređaja

Honor je 10. siječnja lansirao Honor Magic V u Kini, gdje je službeno pušten u prodaju 18. siječnja. Ovo je bilo lansiranje specifično za Kinu, a Honor do sada nije rekao hoće li telefon dobiti globalno izdanje ili ne. Ne napušta svaki Honor telefon iz Kine, a čak i veći brendovi poput Oppa i Xiaomija trenutno zadržavaju svoje sklopive regionalne ekskluzive.

Tvrtka je izjavila kako bi na sajmu ”Mobile World Congress”, koji se treba održati u Španjolskoj 28. veljače, mogla najaviti ovaj uređaj za ostatak svijeta. Geslo ‘Power of Magic’ ili ”Snaga čarolije” sugerira da bi ovo moglo biti međunarodno izdanje za Magic V, ali bi isto tako lako moglo biti globalno lansiranje vodeće serije Honor Magic 3, ovi su telefoni sada dostupni i u Kini, ali još ne u cijelom svijetu.

Potencijalna cijena Honor V Magic modela

Na temelju pretpostavke da će se graditi na temelju Huaweijevog Mate X2 5G, koji košta 17 999 CNY¥, očekivalo se da će Magic V koštati otprilike podjednako.

Srećom, Magic V je znatno konkurentniji, s početnom cijenom od 9.999 ¥ (oko 1.150 funti ili 1.575 dolara) za model od 256 GB ili 10.999 ¥, što je oko 1.275 funti ili 1.700 dolara za verziju od 512 GB. To sigurno još uvijek nije pristupačna cijena, no niti jedan sklopivi pametni telefon nije cjenovno pristupačan, tako da ovo nije neko iznenađenje.

Mogućnosti i specifikacije Honor V Magic uređaja

Sa specifikacijama poput primarne kamere od 50 MP i žičnog punjenja od 66W koje su poznate iz dosadašnjih curenja informacija samog Honora, već smo imali dobru (iako nepotpunu) ideju o tome što će Magic V donijeti na stol, ali sada je sve stavljeno u fokus.

Jedan od velikih poteza koje Honor Magic V čini je to što je ovo prvi sklopivi uređaj koji prikazuje najnoviji Qualcommov Snapdragon 8 Gen 1 čipset: silicij će vjerojatno pokretati većinu vodećih Android telefona iz 2022., koji se već nalaze na lajkovima. Xiaomi 12, Realme GT 2 Pro i Motorola Edge X30.

U paru s 12 GB RAM, ovo bi mu odmah trebalo dati prednost u odnosu na druge nedavne sklopive uređaje, poput Huawei P50 Pocket i Oppo Find N, a oba rade na varijantama prethodnog Qualcommovog Snapdragon 888 SoC-a, unatoč tome što su se oba pojavila na tržištu tek prošlog mjeseca, odnosno u prosincu. Po uzoru na Honor Magic 3 Pro+, Magic V je također prvi sklopivi s IMAX Enhanced certifikatom, što prema Honoru znači bolju kvalitetu slike i optimizacije za uživanje u izvornom sadržaju, zajedno s DTS-ovim X Ultra audio algoritmom.

Uz podršku za višestruke i plutajuće prozore na 7,9-inčnom unutarnjem OLED zaslonu bez nabora za više zadataka, V prikazuje korisničko iskustvo Honora Magic UI 6 (na vrhu Androida 12), za koje tvrtka navodi da koristi AI (pod onim što naziva “Magic”). Uživo”) za inteligentno predviđanje potreba

korisnika, posluživanje podsjetnika o putovanju i ažuriranja izlaza za ukrcaj kada je to relevantno, na primjer.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share