Royole otkrio prvi fleksibilni telefon koji je spreman za prodaju

Rojalov novi radikalni preklopivi pametni telefon napravio je svoje globalno predstavljanje u CES international u Las Vegasu. Svojom prezentacijom Royole je pobjedio Samsung, Apple i ostale proizvođaće telefona u trci za uvođenje fleksibilni ručnih uređaja.

Kompanija je predstavila svoj FlexPai pametni telefon vrijedan 1300. amreički dolara, ali trik je u tome što je ovaj telefon ujedno i tablet kada se razvije. Što ga ujedno čini i najvećim pametnim telefonom na svijetu do sad.

Dok su drugi proizvođači predstavljali slične modele u posljednji nekoliko mjeseci, Royoleov FlexPai je prvi komercijalna verzija sklopivog telefona. Što nam govori da bi uskoro mogli da očekujemo i verziju Appelovog i Samsungovog modela sa savitljivim zaslonom.

Kompanija je službeno pokrenula FlexiPai u Pekingu prošle jeseni.

Tjekom konferencije za štampu u Bay Bayu ( Los Angeles ) u CES-u, glavni i izvršni direktor kompanije Royole Bill Liu otkrio je viziju i projekte tima, i njihove namjere da promjene način na koji komuniciramo preko uređaja.

Royole razvija svoju prvu mašinu za interakciju sa ljudima več 6 godina, skrečući sa tradicionalnog pristupa. Njiho program za interakciju sa ljudima će biti fleksibilniji i prilagođavaće se potrebama korisnika.

FlexPai , prema rećima izvršnog direktora Bill Liu, u biti je kombinacija pametnog telefona i tableta, a što se tiće težine, uređaja je manja težak od prosjećnog uređaja dostupnog danas.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)