Jelena Karleuša posvećuje pjesmu svojoj preminuloj majci

Jelena Karleuša jako je utučena zbog smrti majke Divne, a kako bi pokazala koliko joj je majka bila značajna, planira da snimi pjesmu samo za nju.

Jelena  je predložila da joj Marina Tucaković uradi baladu kojom planira da se vrati na scenu kada za to bude spremna, jer je vidno utučena. Marina Tucaković je također bila najbolja prijateljica Divne Karleše. Da se podsjetimo  Jelenina majka je preminula zbog raka pluća, a pjevačica je svjesna da će morati da se vrati na scenu. Ona pjesmom želi majci da se oduži što je uvijek bila tu, i u dobru i zlu, i da pokaže svima koliko je volila svoju majku.

Karleuša je zamolila Marinu da joj napiše emotivnu pjesmu a Marina je ove navode potvrdila:

Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pjesmu o njenoj majci. Još uvijek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vrijeme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sjednem da pišem – rekla je Marina, koja će Divnu pamtiti kao ženu “lafa”.

Čovjek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvijek je bila pozitivna i govorila je: “Samo gledaj pravo, ne osvrći se.” Mnogi su slušali i zavoljeli Radio 202 baš zato što je bila sjajan voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce –ispričala je Marina za Informer.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)