Oglasila se i majka fudbalera Ognjena Vranješa

Oglasila se i majka bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa nakon skandala njenog sina i Jelene Karleuše, koja se Vranješu, nakon fotografija koje je dostavio, a na kojima je kao navodno Jelena Karleuša, obratila se otvorenim pismom.

Nije mi prijatno, uopšte ne želim komentarisati jeli to tačno ili nije. Je li moj sin nekoga ubio? Da vam kažem, ako je istina, ta žena, ako je najpopularnija, trebalo je da vodi računa o tome. Je li ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija isto to radi, je li to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me briga.

Ovo što razgovaram sa svojim sinom, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime moga sina  provlači kroz novine. Eazumijem vas da pišete o tome. Za sve postupke svoje moramo odgovarati, pa tako i Jelena, Ognjen i svi ostali- Rekla je Ognjenova majka.

Da vas podsjetimo mladi fudbaler je optužio Jelenu Karleušu, da mu je slala golišave fotografije, što je uzburkalo estradu. Naravno Jelena tvrdi da su to samo laži i izmišljotinje mladog fudbalera. Nakon skandala oglasio se i Duško Tošić gdje je izjavio “Jpoš smo jači, a gov*a neka kenjaju”. Jelena i njene djevojčice su se uputile u Kinu kod svog supruga .

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)