Koji Magični poklon vam je dat po vašem datumu rođenja

Veštice ne veruju u sreću. Mislim, imamo mnogo čarolija za ‘sreču’, ali upravo zbog toga ne vjerujemo u slučajne događaje. Vještice prizivaju i materijalizuju svoje želje. Mi zapravo vjerujemo da energija privlači ravne sebi.

Ne postoji slučajnost. Sve se događa sa razlogom. U smislu alkemije, okultizma i numerologije, datum rođenja nije slučajan i nema sreće. On zapravo može otkriti vaš čarobni dar koji čak i niste sumnjali da biste ga mogli posjedovati.

Vaš rođendan otkriva vaš Čarobni poklon

Nije bitno ako vjerujete u magiju. Čak i ako znate koji je broj koji odgovara vašem rođendanu. Tvoj Magični Poklon je tu bez obzira da li si svestan toga ili ne. Međutim, ako to saznate, onda imate više šansi da ga “kultivišete” i postanete gospodar njegove moći.

Da biste saznali tajni poklon, dodajte brojeve svog datuma, mjeseca i godine rođenja dok ne dobijete jednocifreni broj. Na primer, ako ste rođeni 1. septembra 1975., jednocifreni iznos bi bio 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5).

Kao što možete vidjeti u nastavku, važnost vašeg jednocifrenog broja je neprocjenjiva. Učeći koji je vaš broj rođenja, naći ćete se bliže svrsi svog života.

Broj 1. Mgioničar

Prvi broj je broj kreacije. Veruje se da oni koji su rođeni pod njegovim uticajem prave velike veštice jer imaju moć da potvrde svoju volju nad ovim relmom. A vi momci imate jaku volju. Međutim, ne bi trebalo da pokušavate da manipulišete i kontrolišete ljude oko sebe.

Vaša čarobna profesija: Manifestacija i hrabrost.

Broj 2. Empat.

Veoma ste osetljivi na energije oko sebe. Tako, kako ste odrasli, naučili ste da osećate i osećate šta drugi rade, i to je razlog zašto ste postali tako saosećajni. Vaš čarobni dar je u vašem srcu i trećem oku dok konstantno osećate energetske struje oko sebe. Trebali biste ih koristiti za ublažavanje bola drugih, ali i za brzo vraćanje energije uzemljenjem sebe i dolaskom u kontakt sa prirodom.

Vaša čarobna profesija: Snovi & Intuicija.

Broj 3. Trostruki mjesec.

Ovaj broj utjelovljuje tri faze Mjeseca. Zbog toga Veštice veruju da ste vi „instrument“ „trostrukog Boga i ili, trostruke Božice“. Prema tome, unutar vas leže sile stvaranja i uništenja. Staro pravilo, “pazi šta želiš”, odnosi se na tebe, jer tvoj čarobni dar je da tvoje misli i želje brzo mogu postati stvarnost.

Vaša čarobna profesija: Stvaranje & Uništenje.

Broj 4. Elementalista.

Broj 4 je povezan sa 4 elementa Zemlje: Vatra, Voda, Vazduh i Zemlja. Vaša suština je u ravnoteži sa četiri elementa ili zemljom i zato ste veoma racionalni sa snažnim umom. Dok stalno povlačite energiju iz Elementa, veoma je teško bilo kome da vas proklinje. Pošto Vatra, Voda, Vazduh i Zemlja stvaraju magično polje sile oko vas, vi odbijate negativnost.

Vaša čarobna profesija: elementarna magija.

Broj 5. Duhovno Carstvo.

Kako broj 4 simbolizira četiri elementa prirode (Vatra, Vazduh, Voda i Zemlja), broj 5 simbolizira peti element: Duh (eter u starogrčkoj magiji). Oni koji su rođeni pod njegovim uticajem su u kontaktu sa duhovnim carstvom i lako mogu da dovedu moći iz sile iz dugovnog relma. Zato prave savršene spiritualiste jer njima vlada peti element – Duh!

Vaša čarobna profesija: kontaktiranje duhova i drevni predaka magije.

Broj 6. Sunčev Sljedbenik.

Broj 6 simbolizira sunce i sve ono što dolazi iz našeg izvora svjetlosti. Dakle, unutar vas je snažan protok energije. Magični dar dolazi od Sunca. Otuda on utjelovljuje sve blagoslove života i njihove moći. Vi ste iscelitelj i vođa. Ali sa velikom moći dolazi velika odgovornost. Naučite kako da koristite svoju veličanstvenu moć na naj etičkiji način.

Vaša čarobna profesija: Ritualna magija, bacanje čini & lječenje.

Broj 7. Lunarni Sljedbenik.

Broj 7 simbolizira Mjesec i svu magiju koja dolazi iz Velike dame noći. Vaš čarobni dar je čista, neukroćena magija Meseca. Veoma je čudno za vas da pratite ritualnu magiju, dok instinktivno znate šta da radite. I obično ne činite isto dvaput. Vi improvizujete zbog svoje veoma aktivne intuicije. Štaviše, još jedan čarobni dar vašeg dana je da sanjate proročke snove. Ako ih ispravno interpretirate i vjerujete u njih, možete postići čuda!

Vaša čarobna profesija: Vizije i proročki snovi.

Broj 8. Tradicionalna veštica.

Ovaj broj se smatra jednim od najčudesnijih. Broj 8 odgovara 8 sabata Vještica, 8 uglova svijeta. Ako vam rođendan ispadne na 8, onda imate veliku magičnu moć koja teče kroz vas, ali će ona biti aktivirana samo ako uspijete da uskladite i proslavite svih 8 sabate. Imate veoma precizan unutrašnji kompas i to je razlog zašto možete da razlikujete dobro od lošeg.

Vaša čarobna profesija: manipulacija energijom i alkemija.

Broj 9. Šaman.

Poslednji broj simbolizuje jedinstvo svega gore navedenog. To je kapija iz koje sve završava i sve počinje ponovo. Zato vidite stvari kao niko drugi. Vaš čarobni dar je vaša umjetnička i kreativna priroda i često viđate situacije iz veoma interesantne perspektive. To je razlog zašto možete izlječiti. Pošto broj odgovara smrti i ponovnom rođenju, imate prirodnu veštinu da osjetite duhove okolo vas, ali ako naučite da koristite ovu sposobnost, možete čak i da transcendirate svjet kao i svi šamani.

Vaša čarobna profesija: Astralna projekcija i Totem čarolija.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)