Preminula majka Jelene Karleuše

Majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je jučer oko 12:30 sati, u svome domu, nakon duge i teške bolesti. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka i radijska voditeljka “Radio Beograda” a u posljednje vrijeme bila je najpoznatija po tome što je majka pop dive Jelene Karleuše.

Kako saznajemo Divna je primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima,doktorima je rekla da odavno ima taj problem, ali nije marila za to, mislila je da je to sve prolazno, ili da je zbog cigareta. Divna je došla kod ljekara tek kada je počela da iskašljava krv, zbog čega se baš uspaničila. Tri dana je ležala u bolnici, ali nalazi nisu bili gotovi odmah. Na prvom pregledu su sumnjali da je tuberkuloza, ali se ispostavilo da je prekomijerno koristila cigarete.

Ona je toliko voljela cigarete, te je tražila da izlazi napolje ispred bolnice, da bih zapalila. Doktor je bio u šoku kada je to tražila. Jelena je molila bila da se nikome ne govori o  njenoj bolesti. Mogli smo vidjeti čak i u rijalitiju “Parovi” koliko je bila lošeg stanja. Divna Karleuša je tokom boravka u bolnici se  fotografisala i postavila na svom Facebook profilu, ali je brzo izbrisala.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)