Raskrinkana velika laž: OVA PORUKA iz spoljnog sveta menja tok rijalitija – Ivan Marinković pročitao glasno

Ivan Marinković šire je poznat javnosti, a učestvovao je u više rijaliti šou programa u Srbiji. U javnosti je često predstavljen i kao bivši muž pevačice Goce Tržan. Rođen je 2. maja 1979. godine u Beogradu gde i živi i otac je dvoje dece.

Danas je u Beloj kući u kojoj Ivan boravi, Veliki šef organizovao proslavu Marinkovićevog rođendana, koja se dešava u “Dubiozi”. Ivan, njegova supruga Jelena Ilić Marinković i njima dragi cimeri okupili su se, kako bi proslavili Marinkovićev poseban dan. Na stolovima su se nalazile raznorazne đakonije, koje su poslali Ivanovi najmiliji, a takmičari su seli da se posluže.

Ivan je odmah krenuo da čita čestitke koje su mu stigle. Jedna je došla od Vesne Vukelić Vendi, a jedna od sestre Teodore. Ranije je Marija Malivuk izjavila da Ivan ne priča sa sestrom, što je Teodora oštro demantovala u poruci koju je poslala za rođendan svom bratu. Teodora se istovremeno obratila i Mariji:

– Ivane, srećan ti divan dan, da si živ i zdrav, i reci Mariji Malivuk da ne laže – poručila je Teodora Ivanu putem čestitke.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share