Ogorčena Marija Kulić povodom njene TRUDNOĆE: “Zola pravio dete zbog priče, kao da bude svadba…”

Učesnica rijalitija “Elita”, Milica Veličković, sinoć je saznala da je trudna sa svojim dečkom Borislavom Terzićem, poznatijim kao Terza.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a jedna od osoba koja je dala svoj komentar na ovu temu je i Marija Kulić.

– Milica je danas na debati rekla: na svu moju iskrenost, koristite zaštitu. Time je rekla sve, da joj uopšte nije milo jer je iskreno tužno plakala. Tako je to kad ne razmišljaju i intimizuju se bez zaštite. Naravno da će jednom doći do trudnoće. Svi znamo da Terzina porodica ne podnosi Milicu zbog tih trojki o kojima se pričalo, o menjanju puno muskaraca, o ocu i sinu. Smeta to itekako Terzi, kom muškarcu ne bi smetalo, ali hteo je da ima priču. Mislim da nije slučajno to uradio, nego ako se desi, nema veze. Nažalost, nije jedini koji je to uradio, a nije iskreno voleo. Ima ih više, samo učesnici Zadruge – rekla je Marija, a onda dodala:

– Zola pravio dete zbog priče, kao da bude svadba, Rajsko ostrvo. Skraćeni pravio dete da bi obavezao Miljanu da bude sa njim. Buđola i latentni Lakić zbog priče u rijalitiju. Mislim da je i Terza, takođe. Vređao je Milicu mnogo u smislu da je ku*va, govorio da opšti sa ocem i sinom. Bilo je vrlo, vrlo neprimerenih priča o njoj. Mislim da forsiraju sve, da niko tu nije srećan. Nije ni Milica, jer je, po meni, užasno vređao i govorio da mu kao takva ne treba. Sada, da bi oprao sve, kada je već zasr*o, priča, da su to samo priče. Gde ima vatre, ima i dima… Ona je devojka, uličarka, prepuštena sebi i mislim da jos neko vreme nije spremna za veliku obavezu. U svakom slučaju, svakom kome se desi, želim sve najbolje i da bude kako ona želi. Takođe, mislim da žena odlučuje o potomstvu. Tako da treba ozbiljno da se razmisli o svemu. Kako god odlučila, neka je srećno jer ni jedno dete ne treba da ispašta ni zbog jedne greške roditelja. Svakako je bolje da čuva dete, nego da uličari – završila je Marija Kulić za Espreso

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share