Svi detalji slučaja: Otkriveno zašto je Marko Miljković PRIVEDEN i do kad će biti u PRITVORU – sukob sa komšijom nije jedini razlog, Tužilaštvo odmah REAGOVALO

Marko Miljković je sa svojim pratiocima na Jutjubu podelio kako je započela drama na Bežanijkoj kosi. Niko nije ni slutio da će se situacija zakomplikovati i da će bivši rijaliti učesnik biti priveden.

Bivši rijaliti učesnici, Luna Đogani i Marko Miljković, uživaju u skladnom braku koji je krunisan rođenjem njihovih naslednica Mije i Lane. Njih dvoje su otvori svoj Jutjub kanal na kom dele sa svojim fanovima šta se dešava u njihovom privatnom životu.

Luna i Marko na toj platformi uglavnom dele šta im se zanimljivo dešava i kako provode slobodno vreme, a juče su kamerom zabeležili i jedan ne tako lep događaj u njihovom stanu. Marko Miljković se požalio da je policija došla u njihov stan zbog sukoba sa komšijom.

– Sve ćemo da snimimo i lepo da objavimo. Ovako, stan broj 34, koji se nalazi iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao svoje smeće po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Posle toga sam ja lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan iznad mene, koji se nalazi na trećem spratu… Ja lično. Odgovaraću za to ako budem trebao nešto da platim – rekao je ljutito Marko Miljković.

– Da li ste vi zvali policiju da prijavite nešto od toga – upitao je policajac, koji se vidi na snimku.

– Ja sam otišao gore na vrata, pokucao i tražio da se povede računa o tome što se smeće prosipa po mom stanu. Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli okej pripazićemo, niti bilo šta. U tom trenutku kad su to prebacili na investitora, otišao sam na pijacu i doneo 30 jaja i bacio na njihovu terasu. Dobrodošli u moj stan i vidite šta se desilo – dodao je besno Marko Miljković.

– Ništa, vratićemo se gospodine ponovo kod vas – rekli su policajci i krenuli da napuštaju dom Luna i Marka.

– Eto ja ću sve ovo postaviti čisto da znate, ako treba neko odobrenje. Sve sam dokumentovao i snimio – rekao je Miljković.

– Izguglajte da li treba ili ne treba odobrenje – odgovorilo je policajac, na šta mu je Marko odgovorio:

– Ja vas smem da snimam to znam veoma dobro i upoznst sam sa tim. Svako dobro… – poručio je muž Lune Đogani službenim licima.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share