Stanislav UDARIO ŠAMAR Maji – Uhvatio je za glavu, ona zakukala: “Alo, ne čupaj me” (VIDEO)

Stanislav Krofak napravio je pometnju na imanju svojim ulaskom. Iako su mnogi slutili da će se pomiriti sa Mionom Jovanović, on je uplovio u vezu sa Majom Marinković.

Nakon što je Krofakova ćerka u pismu saopštila ocu da ne podržava njegovu vezu sa Majom, njih dvoje ne prestaju da se svađaju. Tokom jedne svađe došlo je i do fizičkog okršaja.

– Kaže spartanac. Kakav spartanac, hoće da beži ako ga neko stavi za vođu. Ti si došao u rijaliti, dečko – poručila je Maja.

– Ne treba mi to, nisam došao ovde da delim budžete. Ja sam ovde ušao da se zaj*bavam! – rekao je Stanislav. – A ja sam tebi zaje*ancija? – uzviknula je Marinkovićeva nakon čega joj je Stanislav prišao i uhvatio je za glavu.

Potom se čulo kako je Stanislav udario Maju po licu, što je nju iznerviralo.

– Aha, ne čupaj me! ‘Alo! Bože sačuvaj! Videćeš! Nisi ti upoznao još čari Maje Marinković – povikala je Maja nakon što ju je Krofak udario po licu.

– Evo, jedva čekam – uzvratio je Stanislav.

– Ja ćutim i trpim danima, a ti me stalno ponižavaš kao i ovi tvoji. Pričaš kako ne želiš da imamo se*s a tražiš mi or*lni. Kakvo je tvoje ponašanje, već danima si hladan prema meni. Nisi dobar čovek – nastavila je ona.

– Ja sam tri dana bio u depresiji i ti meni još praviš dramu kako ti nisi srećna i samo mi praviš pritisak – dodao je Stanislav.

– i misliš da je meni lako, ako ne možeš da me prihvatiš takvu kakva jesam onda produži dalje. Ti mene gledaš samo kao objekat, odvratan si čovek – rekla je Maja.

– To uopšte nije tako, ja tebe gledam na najlepši mogući način sad samo preteruješ. Ajde lezi na mene, nemoj tako da plačeš – rekao je Stanislav.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share