VEČERAS NAJAVLJENO LUDILO sledi pravi lom: Veliki šef je pripremio OVO da razdrma učmale takmičare Elite

Kako je publika već navikla, četvrtak u Eliti je predviđen za emisiju “Gledanje snimaka”, tokom koje se učesnici pomenutog rijalitija suočavaju sa onim što su pričali ili radili jedni drugima iza leđa.

S obzirom da, tokom pitanja gledalaca, takmičari mnoge stvari negiraju, snimci su tu da dokažu kompletnu istinu, koje ukućani nikako neće moći da poreknu, a ostali će surovo komentarisati ono što se vidi na prikazanom klipu.

Kao i uvek, Veliki šef je pripremio brojna iznenađenja, pa će tako ukućanima prikazati najzanimljivije klipove iz proteklog perioda, a mnogi takmičari će biti totalno raskrinkani. Odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka i dalje intrigira javnost,a Miona i Stanislav negiraju poglede, pa nije isključeno da će upravo večeras Ša saznati šta se dogodilo tokom Vaskršnjeg fotografisanja, nakon kog je reper napravio neviđenu dramu.

Ša je pobesneo istog trenutka kada je ugledao Mionu i Stanislava zajedno, pa je napravio haos, dok je Jovanovićeva jasno stavila do znanja da joj niko neće pokvariti slikanje, s obzirom da je potrošila dosta vremena na spremanje, odnosno šminku i haljinu, kako bi sve izgledalo u najboljem redu. Dok se Ša kidao, Miona se neprestano ogladala i dodatno provocirala već besnog repera.

– Ne, još joj ja kažem da se pomeri, ne… Opet nisi ispoštovala, praviš me debilom – vikao je pobesneli Ša.

– Da, da – provocirala je Miona.

– Da? Vrati se sve u životu, veruj mi – nastavljao je reper da divlja.

– Pretiš mi? Neće mi upropastiti slikanje. Već drami… Ti prvi nisi ispoštovao dogovor, ne zanima me – govorila je Jovanovićeva.

– Šta prilazi njemu, koji ku*ac?! Ćao, kunem ti se životom, sad ćao. Metar, bre – urlao je Ša.

– Hajde, vozi – odbrusila mu je Miona.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share