Stella Scholaja koja boluje od mišične distrofije u Super talentu inspirisala žiri i gledaoce svojom izvedbom(VIDEO)

Prva emisija sedme sezone započela je bolje od očekivanog. Suze, zlatno dugme, emocije, smijeh – sve je to iskusio žiri već u prvom emitovanju. Brojnitakmičari oduševili su žiri, koji i ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić. Stella Scholaja predivna je djevojka čiji je talent pjevanje i pisanje pjesama, a na pozornici Supertalenta predstavila se autorskom baladom naziva ‘Samo nebo zna’. Na pitanje kada je otkrila ljubav prema pjevanju Stella je odgovorila.

–Da budem iskrena mislim da ne postoji period u životu kad nisam pjevala. To je za mene kao disati.Uzimam od svog bola i pišem pjesme za ljude- podijelila je. Stella boluje od mišićne distrofije, ali borac u njoj se ne predaje.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=soAUBwE18yA

-Kada mi je doktorica s deset godina rekla moju dijagnozu i poslala me kući mislila sam si neću dopustiti da bolest postane sve što jesam. Zato što nisam ta bolest.Nema druge nego da nemaš straha!-rekla je.Cijela priča dotaknula je sve, a posebno Maju koja je pustila prve suze ove sezone.

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)