Oglasio se Kristijan Golubović o sukobima sa Osmanu Kariću, a onda je pomenuo i Stefana Karića (VIDEO)

Kristijan Golubović ponovo se oglasio, a ovog puta pričao je o Osmanu Kariću, ocu Stefana Karića. Kristijan je u izlaganju koje je trajlo preko 6 minuta ishvalio Osmana, a zatim je pomenuo Stefana.

– Mnogi bi trebalo da se nauče manirima i počnu o meni da pišu i daju javne izjave kao što je to učinio Osman Karić. Više puta sam ukorio degene koji su tražili da mu se nanese zlo zbog navodnog lažnog hvalisanja da me je dobio u nekoj uličnoj borbi osamdesetih. Tačno je da sam se sa njim lično sukobio ranih osamdesetih na Olimp bazenu. Nije bilo konkrente tuče, već razmena par udaraca, i koliko se sećam… – pričao je Golubović.

– Osman je zvezdarski, visokosrčan, mudar, kulturan i vaspitan mangup. Koliko vidim, i sin mu je u tom formatu, mada smatram da je Stefan trebao drugačije, nego da se ortači sa lajavcima i nikojevićima poput Vladimira Tomovića i Radeta Lazića, već sam za sebe da se vozi sa tim nevaljalim devojčicama i gura lično svoju zavodničku priču. Ovom prilikom veliki pozdrav i podrška obojici, jer je Osman pokazao veliko poštovanje prema meni – rekao je Kristijan Golubović.

Poslušajte šta je sve Kristijan Golubović izjavio: do ozbiljnog, organiziranog nasilja, ali naglašavam da policija nije pretjerala – rekao je on.

https://www.youtube.com/watch?v=s5QmBvJXvJA

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share