Pogledajte kako zvijezda društveni mreža “Deda Toni” zavodi poznatu glumicu (Video)

Nakon što je došao do slave sa svojim savjetima za “Zdrav Život” i oduševio region svojom iskrenošću, deda Toni sada je otkrio i svoju glumačku i zavodničku stranu.

U novom spotu za pjesmu “Taman si mi mira” kralj prvih plesova Marka Škugora, glavni akteri priče su poznata glumica Nada Abrus i legenda društveni mreža deda Toni. Nako što je došao do slave sa svojim korisnim savjetima za zdrav život i dugovječnost, te sve oduševio svojom iskrenošču. Deda Toni pokazao je i svoju glumačku i pomalo vragolastu zavodničku stranu.

Redatelj Željko Petreš došao je na ideju da spot za pjesmu bude prikazan kao ljubavna priča, u kojoj ću on praktično biti statista. Pereš je rekao da za izbor glumačke postave nije se dugo dvoumio, “Toni nam je odma pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus” odabir je odličan a i sami procjenite rekao je mladi reditelj.

Spot je sniman u jednom zagrebačkom hotelu. Toni i Nada tamo se upoznaju i zaljubljuju. Posljednji Markov album “Samo s tobom sam upoznao ljubav”, nazvan po hit duetu s legendarnim Oliverom nominiran je za nagradu “Porin” u kategoriji najbolji album zabavne muzike.

Škugor je rasprodao koncert u Lisinskom 5. marta, pa je zbog velikog interesa dodan još jedan koncert, za 25. mart

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)