Izaberite životinju a mi ćemo vam otkriti najtamniji aspekte vaše ličnosti

Svi smo mi kombinacija pozitivnih i tamnih karakteristika. Iako smo svi svjesni naše pozitivne strane, neke od naših tamnih osobina se skrivaju u sjeni.

Podsvjesno nas privlači ono što odjekuje našim umom. Na osnovu ovog principa, napravili smo za vas zabavan test.
Test je prilično jednostavno, sve što treba da uradite je da odaberete jednu životinju sa slike ispod a mi ćemo vam otkriti tamne osobine vaše ličnosti na osnovu životinje koja vas privlači.

1) Crna mačka

Mačke su povezane sa mračnim umjetnostima u mnogim kulturama. U drevnim civilizacijama govorilo se da su mačke stvorenje koja su na sredini puta između sjveta mrtvih i svijeta živih.

U nekim kulturama postoji sujeverje da ako crna mačka pređe vaš put, to će vam donjeti nesreću. Uprkos negativnim konotacijama, crne mačke predstavljaju i misteriju, eleganciju, pasivnu silu, beskonačnost i tišinu.

Ako vas privlače crne mačke, onda to znači da i vaša ličnost ima dvije strane. S jedne strane, vi ste stvarno mirni, slatki, ljubazni i razigrani kao mačić, as druge strane možete postati stvarno divlji i buntovni ako vas isprovociraju.

2) Gavran

Gavran se takođe smatra kao glasnik loših vjesti u nekim kulturama. Međutim, manje je poznata činjenica da je Gavran prilično inteligentna stvorenja. Takođe se zna da su veoma prilagodljivi.

Ako ste bili privučeni Gavranom, to znači da sakrivate tamu u sebi jako dobro. Veoma ste prilagodljivi situacijama oko sebe.

Veoma ste dobri u tome da gledate kroz pretvaranje osoba, i zaista možete da vidite ko su oni zapravo. Ne nanosite štetu ljudima dok vas ne isprovociraju ili svjesno povrijede.

3) Vuk

Vuk je mračno, misteriozno stvorenje, možda vas iznenad ali naprotiv popularnom mišljenju, vukovi su izuzetno prijateljska stvorenja.

U realnosti oni formiraju emocionalne vezanosti sa svojom grupom i izlaze u čoporu.

Druga karakteristika koja je jednako iznenađujuća je da dok ljudi smatraju vukove divljim i nemilosrdnim, stvarnost je da vukovi vole mir i imaju prirodnu averziju prema borbi. Oni postaju agresivni samo kada su provocirani ili ako naiđu na situaciju koja zahtijeva agresivnost.

Ako je vuk životinja koju vas je privukla, onda ste po prirodi bezopasni i prijateljski raspoloženi. Ali ako ste izazvani ili ugroženi, možete postati ekstremno brutalni i okrutni.

Vaša ljubaznost i odanost je za život, ali ako ste isprovocirani, napadate prvi.

4) Lešinar

Lešinar je ptica grabljivica i oprotunista, radije gledaju da neko drugi ulovi njiho obrok. Oni lovu u čoporu i nemirosrdno proždiru svoje žrtve.

Ako je prva životinja koja je privukla vašu pažnju lešinara, onda možete imati tamnu i zastrašujuću stranu koja leži duboko ispod slojeva vaše ličnosti.

Lešinari napadaju samo kada moraju da jedu, ne nameravaju nikome da naude.

Vi ste lukavi u svojim odnosima sa svijetom uvjek pronalazite u njemu šta vam je potrebno. Možete postati stvarno divlji ali samo za nekoga ko to zaslužuje.

5) Šišmiš

Nešto je urođeno mračno i misteriozno u vezi slepih miševa. Oni nestaju tokom dana i pojavljuju se tokom noći, visi naopako na krovovima i špiljama.

Ako je šišmiš bio životinja koja vas je privukla, onda stvarno imate višeslojnu ličnost.

Imate svoj način gledanja na svijet baš kao i šišmiš. Ne ograničavate se na društvene norme. Imate tamnu stranu vaše ličnosti i ona se odražava u svemu, u vašim stavovima, u vašem ponašanju, pa čak i u vašem osećaju za humor.

Također ste skeptični i ne vjerujete svijetu lako.

6) Crni panter

Crna Panter se jednako plaši i poštuje u različitim kulturama. Postoje priče o plemenskim ljudima koji obožavaju Crne pantere jer su misteriozni i nočni lovci. Ako je Black Panther vaša životinja izbora, onda ste osoba misterije i ogromne snage.

S jedne strane ste divlji i neizmerno vješti, as druge strane, izuzetno ste zaštitnićki nastrojeni prema svojih voljenih.
Misteriozan, voljen i miran, ali nikad niste vidjeli nekog da se igra sa panterom.

7) Crna udovica

Crne udovice imaju izuzetno opasan otrov i poznate su po svojim kanibalističkim postupcima konzumiranja sopstvenih partnera.

One hvataju svoje žrtve u svoje mreže, ubrizgavaju im svoj otrov, ćeka da umru i bespomoćno ih pojede.
Ako je crna udovica bila životinja koja vas je privukla, onda imate stvarno tamnu ličnost. Ako ste izazvani ili gurnuti, možete biti izuzetno opasni i smrtonosni.

Planirate svoj napad vrlo lukavo. Prvo stvorite lažni osjećaj sigurnosti oko protivnika. I kad jednom spusti gard, polako počinjete da tkate svoju mrežu oko njih i ostavite ih bez bekstva.

Iako možete izgledati smireno i nježno izvana, možete se pretvoriti u ekstremno bijesnu i smrtonosnu lićnost, za svakoga tko odluči da se kaći s vama.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)