Ljudi u neverici zbog ponašanja Anđele Šparavalo, jedan potez zgrozio sve:”Roditelji je se ODREKLI, a ona…”

U “Eliti” su Nominacije.

Naredni na redu da iskaže svoj stav o potrčcima bio je Anđelo Ranković, koji je prokomentarisao Anđelu Šparavalo i Luku Majčicu.

– Luka je dečko koji ne zna da li je došao, ili jne pošao. Mislim da on nema zlu nameru, ali da ume nekim svojim rečima da iznervira čoveka – rekao je Anđelo, pa se osvrnuo na Anđelu:

– Ne mogu da verujem da je Anđela tražila da je jedna takmičarka našminka kako bi lepo izgledala za Nominacije, a pre nedelju dana su je se odrekli roditelji. Devojko, ti si običan monstrum. Tvoj otac je i sam rekao da si to. Ako ideš protiv svoje porodice dok su ti mama i baba u bolnici, a otac i brat ko zna šta trpe zbog tebe. Ti plačeš, lažne suze izlaze, pa posle imaš se*s s Bojanom. Rekla si da ti je najsrećniji momenat u životu kad si dobila psa, a ne kad ti se brat rodio.

Zbog svega ovoga mora da te bude sramota. Rekla si za dete od tri godine da teba da završi u bolnici, to je znak koliko nisi normalna. Jedino u šta sam siguran je da Bojana ima udela u tome što pričaš, jer je veoma jasno da nisi stabilna psihički. Mariji si pominjala njenu traumu, saobraćajku koju je doživela. Ovde ne postoji veći monstum od tebe. Ne čudi me što si sa Bojanom, jer ste iste. Šaljem Anđelu, ostavljam Luku – kazao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share