Seksualni savjeti iz 19.stoljeća

Dajte malo, dajte rijetko prije svega, dajte negodujući, glavni je seksualni savjet za nevjeste 19 stolječa. A ako se sex desi pravite se mrtve.

U knjizi “Seksualni savjeti za supružnike” iz 1894. Rut Smiter ( Ruth Smythers) daje neke prilično kontraverzne savjete za mlade nevjeste, prenosi časopis “Sun”. Danas se čini smiješnim i neobičnim, no u skladu sa perspektivom 19 stoljeća – ženama kao čednim stvorenjima seks je samo prihvatljiv isključivo radi radžanja djece, a muškarcima kao pohotnim manijacima.

1.Glavobolja je vaš saveznik

Mudra mlada će dopustiti najviše dva kratka seksualna susreta u toku jedne sedmice, kako prolazi vrijeme trebala bi svim naporima smanjiti tu učestalost. Glumljena bolest, pospanost i glavobolje su njeni najbolji saveznici u tome. Ako muškarace ne odbijete, oni će svakodnevno tražiti seks. Obavezno se tome usprotivite.

2. Dajte malo, dajte rijetko, dajte negodujući

Sebičan i senzualan suprug lako može iskoristiti svoju suprugu . Glavno pravilo braka nikada se ne smije zaboraviti : dajte malo, dajte rijetko , i iznad svega ,dajte negodujući. Inače će ono što je mogao biti pošten brak postati orgija seksualne požude.

3. Nemojte da vas vidi golu

Nikad ne izlazite nagi pred supruga jer ćete u njemu probuditi želju bez ikakve potrebe.Mudra žena će izbjeći i da muž pokazuje svoje nago tijelo njoj.

4. Obavezno pričajte

Tokom seksualnog odnosa najbolje je šutjeti, ali možete i pričati, ali ne bilo što. Najbolje je govoriti o kućanskim poslovima i to neprekidno.

5. Ugasite svijetla, možda se povrijedi

Jednom kada je u krevetu, žena treba ugasiti sva svijetla i biti posve tiha kako ne bi proizvela zvuk koji bi navodio supruga. Možda se ozlijedi u mraku pa ćete biti pošteđeni muke.

6. Pravite se mrtvi

Ako vas nađe, ležite nepomični. Dobro je da se pravite mrtvi jer svaki, i najmanji pokret nedobudni suprug može protumačiti kao seksualno uzbuđenje. Ako se ne može izbjeći seks se mora prakticirati u potpunom mraku.

7. Srežite želju u korijenu

Ako vaš supruk pokušava da vas zavede lascivnim govorom, mudra žena će smjesta naći neko neseksualno pitanje koje će ga pitati, primjerice, podsjetiti ga na nešto što mora sutra napraviti.

8. Neka se muči sa skidanjem

Iskušani trik mnogih žena je koristiti debelu pamučnu spavaćicu ili debelu pidžamu za supruga. Ne moraju se skidati pa neće biti potrebno pokazati puno kože. U seksu ne smije biti romantike, a suprugu dopustite da vam ogrtač podigne samo do kukova .

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)