Ovo su tri razloga zašto muškarci bježe od vas

Ovo su greške kojima tjerate muškarca od sebe i tako sabotirate svaku svoju vezu. Stalno se pitate zašto je tako.

Ako vam se to desilo i nekoliko puta u vezama, vjerovatno stalno ponavljate jedne te iste greške kojima muškarce tjerate od sebe te tako nesvjesno sabotirate svaku vezu koju započnete.

1 . Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo te je pažljiv samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo da li vama treba takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas nažalost moramo obavjestiti da ste njemu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na samopouzdanju i pokušajte vidjeti hoćeli se i on promjeniti i početi da vas poštuje i cijeni. Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom jer vam takav muškarac ne treba niste zaslužili da se neko tako  ponaša prema vama.

2. Glumite mu mamu

Žene se često trude da muškarca promjene. Ali nažalost  nijedna žena ne može promjeniti muškarca. Jer muškarci gledaju na to da nije potrebno da ih iko mjenja nego da prihvate ga takvog kakav jeste. Ovo je jedan od jako čestih problema u vezama, kada žene misle da imaju pravo kontrolirati život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

3. Ne osjeća poštovanje

Žene se uzalud trude dekodirati muško ponašanje i razumijeti mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im ne gode. Da biste imali stabilan odnos morate osjećati da ste tu jedno za drugo,kao i uvažavati mišljenja, Muškarac mora znati da će u svom najslabijem momentu u vama naći podršku a ne osudu.

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)