Pobednici godine: POMIRILI SE Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, jedno ih ponovo spojilo

Vlasnik Hajpa, Saša Mirković obradovao je javnost vestima o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Na svom zvaničnom Instagram nalogu, Saša je podelio zajedničku fotografiju sa njima, uz sledeće reči:- Pobednici godine! “Hajp” samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe, a sve ružno se zaboravlja – napisao je.

Mirković je naglasio značaj sreće i ispunjenosti u životima svih, ističući da je cilj “Hajp” produkcije da svi imaju normalne, srećne i zadovoljne živote.

– Pobednici godine! “Hajp” samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe i sve ružno se zaboravlja. Bitno je da svi imaju normalne živote i da budu srećni, zadovoljni i ispunjeni. Ugostili smo Zvezdana Slavnića i verujem da će saradnja biti uspešna na obostrano zadovoljstvo. Ana Ćurčić je pokazala svoju veličinu i u interesu posla zakopala ratne sekire sa Zvezdanom, koji je takođe pokazao da Anu ceni i poštuje kao i ona njega i da imaju puno lepih trenutaka na koje treba da budu ponosni – napisao je Mirković.

Dodao je da je Ana Ćurčić pokazala svoju veličinu time što je zakopala ratne sekire sa Zvezdanom, koji joj je uzvratio poštovanjem.

– Oboje imaju puno lepih trenutaka na koje treba da budu ponosni – zaključio je Mirković.

Podsetimo, Ana Ćurčić je svojevemeno podnela čak 28 krivičnih tužbi protiv Zvezdana Slavnića.

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu (Zvezdana i Ivana Marinkovića). Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šoubiza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – rekla je tada Ana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share