Malezija: Ruski par uhapšen zbog zloupotrebe svoje četvoromesečne bebe (Video)

Ruski par uhapšen je nakon što je snimak postao viralan na Faceboku, na video se vidi kako čovjek drži četveromjesečnu bebu za noge i grubo maše i podiže je u vazduh. Video je snimljen na ulici Kuala Lumpura u Maleziji.

Na video se vidi gomila ljudi kako posmatraju uličnu predstavu, koja je naćin prikupljana sredstava za ova dva roditelja i njihovu bebeu za put oko svijeta.

Buskeri, 28- godišnji muškarac i njegova 27- godišnja supruga, uhapšeni su nakon pokušaja da oduševe gledaoce svojom izvedbom uz korištenje i žongliranje svoje bebe.

Šef policije u Kuala Lumpuru potvrdio je da su u ponedeljak priveli par na ispitivanje zbog zloupotrebe njihove četveromjesečne djevojčice, i na njima se vrši obrada.

Na snimku Buskeri u bjeloj majici i plavim hlačama drži bebu naglavačke između nogu prije nego što je podigne visoko iznad glave. Zatim dohvati svoju četveromjesečnu djevojčicu za grudi i počne je bacati u zrak, svaki put lansirajući je u zrak sve više. Ženska osoba sa snimka koja se vjeruje da je njegova supruga viđenaje kako sjedina podu s natpisom, a koji glasi: “Putujemo oko Svijeta”

Video je šokiro javnost širom svijeta, pogledajte video ispod i sami ocjenite.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)