61- godišnji Bodybilder istetovirao cijelo tijelo

Ray Houghton 61-godišnji bodybilder iz Manchestera može tvrditi da ima barem jednu tetovažu na svakom dijelu tijela nakon što je podvrgnut četverosatnom inkarniranju na svoje genitalije.

Sada se može pohvaliti impresivnim tintnim odijelom cijelog tijela koje košta 7.500 funti i zahtjeva više od 240 sati tetoviranja tijekom dvije godine.

Ljubitelj fitnesa Ray koji živi u Španjolskoj i posjeduje svoju teretanu postao je zakačen nakon što je imao osam “neugodnih” tetovaža. Nerado je pokazivao svoje impresivne mišiće zbog tetoviranja koje je radio kao tinejdžer tijekom svog vremena u Kraljevskoj artiljeriji.

No ova ponuda za povratak njegovog samopouzdanja pretvorilo se u opsesiju i tako je krenuo na misiju da mu cijelo tijelo bude prekriveno tetovažama zbog starenja kože. Ray kaže da se osjeća sada potpunim i 20 godina mlađim, nakon što je u četiri sata sredio svoje privatne dijelove.

Ali to nije bilo bez komplikacija, A njegovi su se testisi nakon sjedenja podigli do četiri puta više od normalne veličine. Rekao je da ne osječa više bol, ali tatoo majstor nije mogao da vjeruje da želim da uradim tako osjetljivo područje.

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)