LG Predstavio nove SoundBarove za 2019. godinu

Kompanija LG predstavila je nove Soundbarove za 2019. godinu. Ćime je opet podignuta ljestvica kvaliteta zvuka i dizajna.

Novi SaoundBarovi pružaju snažan, višedimenzijonalni zvuk koji će ispuniti svaki dio vaše dnevne sobe. Pored vrhinskog zvuka neće faliti ni inteligencije, LG-eva linija za 2019. godinu stvara doista ispunjujuće iskustvo za korisnika. Modeli SL9YG i SL10YG su dobitnici nagrade CES inovation award. Za malo dublje džepove tu je i LG premium modelSL9 koji se izdiže iznad konkurencije te mu je i dodjeljena nagrada Besto of Inovation.

LG-ova bliska suradnja sa kompanijom Merdijan, zvuk je znatno poboljšan, nova tehnologija je primjenjena na sva tri modela SoundBarova. Kooperacija ove dvije kompanije nadilazi fino podešavanje ili usvajanje niza značajki pa su se tako kompanije udružile kako bi osigurale vrhunsko iskustvo slušanja dizajna i inteligencije.

Oslanjajući se na 25-togodišnje iskustvo, stvaranja vrhunski uređaja za digitalnu obradu signala, Tehnologije Bassa & prostora. Kompanija Mditeran poboljšava zvučnu rezonansu i obavija slušatelje bogatim, bezprekornim zvukom i novim snažnim basom. Tu je i tehnologija Image Elevation dizajnirane za podizanje zvuka i pojačavanje uranjajućeg osjećaja za slušatelja.

LG-evi SoundBarovi za 2019. godinu posjeduju, elegantan i nenametljiv dizajn koji će savršeno da odgovara isto elegantnim LG Televizorima. Sa samo 57mm visene, LGSL9 se takođe može montirati u ravninu sa zidom. Kako bi se postigao jedinstven, moderan izgled koji štedi prostor. Integrisani žiroskopski senzor “osjećaj” položaja proizvoda, te skladno sa položajem šalje i usmjerava zvuk.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)