Emocije u Tuzli: Marija Šerifović zaplakala dok je pjevala sa dječakom iz publike

Poznata pjevačica Marija Serifović održala je spektakularni koncert u Tuzlanskoj dvorani “Mejdan” koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, pravi spektakl. Publika je od samog početka koncerta pružala veliku podršku Mariji pjevajuči sa njom svaki stih njeni pjesama. U jednom momnetu, Marija je odlučila sjesti na sami kraj bine, nakon čega joj se za mikrofonom pridružio jedan dječak sa kojim je pjavačica i otpjevala pjesmu, pod nazivom “Deo Prošlosti”. U vrlo dirljivom i emotivnom trenutku, Marija nijem mogla sakriti suze, bila je obuzeta emocijama te je zaplakala.

Bavim se pjevanjem več 15 godina i nikad , ali nikad mi nije bilo teže da neku pjesmu do kraja otpjevam. Plače on, plačem ja. Smije se on, smijem se i ja. Glupira se on, glupiram se i ja. I razumijemo se u potpunost. ima kristalno plave oči i osmijeh andžela. Gospodine moj mali u crvenom sakou budi mi dobar, zdrav i vječito nasmijan – napisala je Marija u opisu videa koji je objavila na svome Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Nakon kratkog vremena video je pogledalo preko 200 hiljada njeni obožavatelja, koji su ostali oduševljeni njenim potezom, koja veličina bravo Marija.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)