Terza otkrio Miličine najmračnije tajne – Priznao šta je saznao noć pred ulazak u rijaliti: “To me je mnogo razočaralo…”

Darko Tanasijević je noćas sa zadrugarima u Šiša baru pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Borislav Terzić Terza.

Terza je progovorio o odnosu sa bivšom verenicom Milicom Veličković i istakao je da se brine za nju i bebu. On je počeo da iznosi stvari koje je saznao o njoj, a onda je izneo ozbiljno optužbu da je Milica jednom prekinula trudnoću.

– Terza kako si? – upitao je Darko.

– Zabrinuto, iskreno brinem se za bebu i za Milicu. Nadam se da Milica vodi računa o bebi – rekao je Terza.

– Koliko često misliš o tome, a koliko pričaš? – upitao je Darko.

– Pa mnogo više mislim nego što pričam. Danas je trebalo da nam bude godinu i mesec dana, 15. ona treba da ide na pregled, o tome stalno razmišljam – rekao je Terza.

– Često si zbunjen, postavlja se pitanje da li stvarno misliš reči koje izgovoriš. Šta misliš kako Milica proživljava sve ovo? – upitao je Darko.

– Poznajem dosta Milicu, sećam se koliko sam je povredio kada sam uradio ono sa Tamarom Tik Tok, mislim da je svesna nekih stvari i da je presekla u glavi i da je ne zanimam u tri života. Mislim da joj je bilo teško na početku, ali mislim da se sad iskulirala jer je ona tako flegma – rekao je Terza.

– Kako misliš da može da bude flegma? – upitao je Darko.

– Pa sigurno je presekla odmah u glavi znam je, ona je ovo odmah presekla za tri života – rekao je Terza.

– Šta si to saznao o Milici noć pred ulazak? – upitao je Darko.

– Koliko god sam verovao da nije bila u trojkama i četvorkama, da nisu bili afteri to je negde sve istina. Sa svim momcima sa kojima je bila povezivana to je istina. Ona je negirala toliko, ali ja kad sam saznao o tome eto iskreno želudac mi se prevrnuo. Ima još jedna stvar koja je jezivija od svega. Čuo sam da je već imala jedan abortus, to me je razočaralo mnogo – rekao je Terza.

– Zašto je nisi pitao to? – upitao je Darko.

– Nisam mogao da joj kažem jer nisam bio tu, nisam imao telefon i to je to. Toliko me to povredilo i pogodilo, toliko me razočaralo što se klela u neke stvari, ali na kraju je lagala. Ako mene laže čovek koji je tu bio, onda ja lažem vas – rekao je Terza.

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share