Kulićeva SKOČILA NA VODITELJA: Ispliivali DETALJI INCIDENTA zbog kojeg je Miljana udaljena iz Bele kuće (VIDEO)

Nakon niza skandala i neprikladnog ponašanja, produkcija popularne rijaliti emisije je donela konačnu odluku – Miljana Kulić je udaljena iz “Bele kuće”. Ova odluka je usledila nakon što je Kulićeva ponovo prešla granicu u ponašanju, što je rezultiralo ometanjem emisije i nepotrebnim incidentima na koje je voditelj Milan Milošević reagovao.

Miljana Kulić, koja je već bila predmet kontroverzi u prethodnim sezonama, nije uspela da se suzdrži od provokacija i konflikata ni ovaj put. Njeno neprekidno ometanje tokom emisije, uključujući prekidanje voditelja Milana Miloševića i verbalne napade na druge učesnike, dovelo je do odluke produkcije da je momentalno udalji iz “Bele kuće”.

Ovaj potez nije iznenadio mnoge gledaoce koji su pratili ponašanje Kulićeve tokom sezone. Njeno agresivno ponašanje i nedostatak poštovanja prema pravilima kuće često su bili predmet rasprave kako unutar kuće, tako i van nje.

Reakcije na ovu odluku su podeljene, s nekim gledaocima koji podržavaju produkciju zbog donošenja konačne odluke o prekidu neprihvatljivog ponašanja, dok su drugi izrazili razočaranje zbog njrnog ponašanja.

Iako je Miljana Kulić napustila “Belu kuću”, njen uticaj na tok emisije i dalje ostaje tema rasprave među gledaocima, dok se produkcija suočava s izazovom kako efikasno upravljati ponašanjem učesnika u budućnosti.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share