Vranješ Drži Karleušu šaci: Ne spominji me objavit ću tvoje gole fotografije

Novi skandal u kojem dovodi u centar pažnje divu Jelenu Karleušu i fudbalera RSC Anderlect Ognjena Vranješa ne bliži se kraju i dodatno zakuhava.

Kako doznajemo Ognjen Vranješ svojim udvaranjem srbijanskoj pjevačici putem društvenih mreža ugrozio je njen brak, naime niko ne posjeduje sporni razgovor i sa sigurnošću se nezna šta je sve komunicirano. Predpostavlja se da je komunikacija trajala neko vrijeme i da je bilo mnogo zabrinjavajući poruka za Duška Tošića.

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ pa i suprug Duško Tomić oglasilu su se na ovo pitnje preko društveni mreža, a prema navodima iz “Blica” novi zaplet već napetoj situaciji napravio je Ognjen Vranješ.

Zapretio je preko uzajamni prijatelja, ako ga još jednom spomene napraviće joj ogromene probleme i objaviti njene fotografije na kojima se pjevačica nalazi gola. Kako niko ne posjeduje slike, sa sigurnošču se nemože reci jesuli ovo samo prazne pretnje ili slike stvarno postoje.

Ako Vranješ zaista posjeduje ovakve fotografije, sa obzirom na sve što je uradio ovo posljednje vrijem nebi nas iznenadilo i da ih i objelodanji. Nezvanično saznajemo i da je Duško Tošić pretio fudbaleru i batinam.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)