Digli kredit i vještačkom oplodnjom dobili trojke

Marija i Miroslav iz Srbije odlučili su da dignu kredit i urade vještačku oplodnju. Sreća je bila na njihovoj strani ppa su uspjeli iz prvog puta da dobiju čak trojke nakon pet godina borbe sa neplodnošću. Kada je objavljena ova priča djevojčice su bile rođene a oni su uzeli kredit od 280.000 dinara, međutim bilo im je ostalo 26 rata. Srbija se digla na noge i dala im podršku. Mislili su da će uspjeti ući u postupak koji plaća država, ali za privatne ordinacije konkurs nije bio raspisan.

Puno su novca izdvojili za analize. Podigli su kredit za vantjelesnu trudnoću im je bilo potrebno 345.000 dinara, zbog plate od 30.000 dinara nisu mogli podinuti cijeli iznos već 280.000 dinara,a ostatak su pozajmili. Bukvalno smo iz banke otišli u bolnicu. Sa nadom da ću da postanem majka, ušla sam u postupak  17.aprila.2014 tri embriona su se primila kaže Marija.

I tako su se 17.novembra 2014, rodile Helena sa 2.100 grama i Sara sa 1.300 grama i Danica 1.150 grama. Danas djevojčice imaju 13 kilograma, velike su pričalice. Marija je svima poručila da nikada ne odustaju čuda se dešavaju. I sada im je teško ali se bore Marija radi u Juri trenutno je na porodiljskom, a Miroslav nema stalan posao.  Ali da znate da je sa djecom puno bolje oni su smisao naših života.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)