London grad pun energije

Kozmopolitski, šaren, užurban i glasan. Kultura, gastronomija, zabava, šoping i politika. Sve to čini London i idealno ga je posjetiti u svako doba godine. Jedna od najpopularnijih gradskih destinacija na svijetu razbudit će vas, rastresti i uveseljavati 24 sata na dan. Sve od ranog jutra koje je najbolje započeti obilnim engleskim doručkom od jaja, kobasica, šunke, gljiva, krvavica uz naravno crni čaj s malo mlijeka.

Krenite od Westminsterske opatije, Big Bena i Parlamenta, pogledajte London Eye i odšećite na Southbank. Tamo ćete pronaći London Dungeons i Sea Life Aquarium, a potom se zaustavite i pojedite ručak na Strandu, jednoj od najpoznatijih ulica prepunoj restorana, brze prehrane i kafića. Trebat će vam da napunite baterije i nastavite prema Green Parku i Piccadillyju te uhvatite smjenu straže pred Buckinghamskom palačom.

Iz Kensingtona presijecite preko užurbanog Sohoa prema Covent Gardenu jer posjet britanskoj prijestolnici ne bi smio proći bez pravoga engleskog popodnevnog čaja u pet.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)