Paklena osveta za Sofiju: Ulazi u rijaliti da joj preotme Terzu i ima samo 24 časa za to – veliki povratak bivše zadrugarke i to sa specijalnim zadatkom?

Nakon samo nekoliko dana provedenih u rijalitiju “Elita 8”, Monika Stanojkova napustila je imanje zbog najmanjeg broja glasova publike. U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, podelila je svoje utiske i priznala da je već razmišljala o izlasku.

Kada je ulazila u “Elitu” Monika je priznala da je u vezi sa oženjenim muškarcem. Kada je napustila rijaliti, otkrila je da se nada da je on i dalje čeka i da će nastaviti gde su stali.

Međutim, čini se da su se stvari preokrenule, jer Monika sada želi da se vrati u “igru” kako bi preuzela Borislava Terzića Terzu od Sofije Janićijević, tvrdeći da bi joj za to trebalo samo 24 sata.

Monika je tokom lajva odgovarala na mnogobrojna pitanja i komunicirala je sa svojim pratiocima. Bivša zadrugarka je izrazila želju da pregovara sa produkcijom i da ponovo uđe u rijaliti.

– Naravno da, kada bih ušla, otela bih Terzu od Sofije za 24 sata, sigurno bih se potrudila. Ja nisam lažni moralista, ja bih rekla da bih bila sa njim i sad kažem, mislim da bih mu se energetski više svidela od Sofije. Imala bih više empatije za trudnu Milicu, ali da bi mi smetalo što je ona trudna, ne bi – rekla je Monika u svom lajvu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share