Napustila svojevoljno “Farmu”: Željko Mitrović zahtevao da plati 50.000 evra kaznu zbog naglog prekida ugovora

Vesna Zmijanac bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, a pored blistave pevačke karijere, pamte se

njeni angažmani u dva rijaliti formata.

Popularna pevačica pojavljivala se u rijalitijima “Survivor Srbija” 2010. godine, zajedno sa svojom ćerkom Nikolijom Jovanović, i “Farma” 2016, koji je svojevoljno napustila.

Nakon što je saznala da će postati baka, Vesna Zmijanac je samoinicijativno napustila imanje u Lisovićima, zbog čega je diskvalifikovana iz rijalitija “Farma” i morala je da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra, po nalogu produkcije.

Tada se navodilo u pismu produkcije da je Vesna Zmijanac prekršila najstrože pravilo rijalitija, te da je diskvalifikovana iz sedme sezone “Farme”.

Kazna koju je pevačica morala da platiti iznosi 50.000 evra, a farmeri su se posle čitanja pisma produkcije obratili Vesni Zmijanac i poželeli joj sve najbolje.

Ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, prvu kćerku Reu donela je na svet 2016. godine.

Sa partnerom, Reljom Popovićem 2021. godine dobila je i drugu kćerku, kojoj su dali ime Hana.

Kćerka Zmijančeve ističe da nije želela da javnost nikada sazna za imena njenih naslednica i da ih štiti od medija koliko god može.

– Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama – rekla je Nikolija

 

 

About admin

Check Also

Raskrinkavanje prve afere u Farmi, najavljen dolazak poligrafa”Lomimo brakove zarad honorara”

Ovonedeljni gazda u Farmi Kristijan Golubović nastavio je da zavodi red u spavaćoj sobi, vidno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share