Nastao MUK kada ih je Veliki šef obavestio o NAPUŠTANJU kuće:Dva učesnika JAVNO PROZVANA

Kao i svakog petka, takmičare reality showa “Elita” dočekalo je pismo Velikog Šefa, donoseći uzbuđenje i nervozu. Ovog puta, fokus je bio na nominacijama, što je dovelo do izjednačenog rezultata između Bojane Pavlović i Ivana Marinkovića, koji su sada u borbi za opstanak.

Anđelo Ranković je prebrojao glasove i otkrio da su Bojana i Ivan dobili jednak broj nominacija, što znači da će možda jedno od njih dvoje napustiti “Elitu” ove nedelje.

– Bojana i Ivan imaju jednak broj glasova – kazao je Anđelo, te će se njih dvoje boriti za opstanak ove nedelje u “Eliti”.

U nastavku ovog teksta možete pročitati zbog čega su se odabrani takmičari odlučili baš za njih dvoje.

– Ostajem pri istom stavu kao i prošlog puta. Osoba koja je na početku pokazala da ima stav, koji je sad pogazila, a reč je o Mileni Kačavendi. Ne zna više ni gde je levo – kazao je Nikola Lakić.

– Nominujem Aneli. Pokazala se kakava je, ko je i šta je – kazala je Milica Veličković.

– Ne dopada mi se kad neko menja mišljenje iz dana u dan i zbog nečeg. Iskreno, to nije moja šolja čaja. Nomimujem Ivana – rekao je Nenad Aleksić Ša.

– Bojanu moram da nominujem, ne mogu da zaboravim neke stvari, iskreno. Ona mi je pre neki dan ukrala upaljač, ja sam to primetio, a onda kad sam je lepo pitao, ona je krenula da drami i viče. Napada ljude bez razloga, najgora je osoba u kući – istakao je Borislav Terzić Terza.

– Janjuš je broj jedan. To je dečko koji je ovde sa mnom ulazio u najveće sukobe. Druga osoba je Maja, koja me vređa kako stigne. Čak i kad imam najbolji savet za nju, ona mi najgore vraća. Đedović joj je rekao najgore stvari, a ona mu ništa ne kaže. Zbog čega misli da joj ja ne želim dobro, to mi samo nije jasno. Jedino što tvrdim jeste da ona radi pogrešne stvari i greši jer misli da je u pravu za sve. Moja odluka je pala na Maju, sa zadovoljstvom je tako – kazao je Lepi Mića

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share