Baba Vanga za 2019. predvidjela: Atentat na Putina,Trump će ogluhiti, Europu će zadesit finansijski kolaps

Poznata slijepa Bugarska proročnica Baba Vanga, koja je predvijela 11 rujna, Brexit i uspon ISIS-a unatoč tome što je mrtav više od dvanaest godina, otkrila je svoja predviđanja za 2019. godinu.

Prema predviđanju babe Vange ove dvije vodeće svjetske vođe će ove godine biti u nevolji, a ruski predsjednik Vladimir Putin suočiće se sa pokušajem atentata s nekim iz svog sigurnosnog tima i predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom koji je izgubio sluh zbog tajanstvene bolesti.

Baba Vanga je postala kultni lik među teoretičarima zavjere, također je predvidjela da će masivni cunami uništit dijelove Azije, a Europa će se podvrgnuti katastrofalnom ekonomskom padu.

Putin bi se trebao pripremiti za divovski meteorit koji će pogoditi Rusiju, tvrdi Vanga.

Donald trump će imati katastrofalnu 2019 godinu, jer bi mogao podleći neobjašnjivoj bolesti, koja će mu uzrokovati mučninu, tinitis, traumu mozga i gubitak sluha, ali član njegove obitelji bit će uključen u prometnoj nesreći.

Sljedeće što je baba predvidjela je da će Europa patiti od ogromnog gospodarskog kolapsa, što će neki reći da bi se lako moglo dogoditi kada Britanija izađe iz Evropse unije 29.ožujka.

I ona misli da će sljedeću godinu pogoditi razarajući cunami, koji bi mogao izbrisati dijelove nekoliko azijskih zemalja, uključujući Pakistan, Indiju, Kinu, Japan i Indoneziju.

Godine 1979. Vanga je navodno imala 85 postotnih uspjeha u svom predviđanju, iskazala je piscu Valentinu Sidorovu da će Rusija postati “gospodar svijeta” nakon što je  Europa postala pustoš.

Sve će se otopiti, kao da je led, samo jedan ostaje netaknut- Vladimirova slava, slava Rusije. Rekla je Vanga

Za proročnicu Vangu se također kaže da je predvidjela Brexit govoreći kako će Europa prestati postojati do kraja 2016 godine i da je ekstremistička vojska bi napala Europu smatrana širenjem ISIS-a.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)