NASTALA NEVIĐENA FRKA!! Miona izvređala Stanislava pa mu pretila, na sve to skočio još i Ša

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da rasčivija sve odnose u Beloj kući kao i da pogleda snimke koje do sada nisu videli. Miona Jovanović smatra da će se Stanislavu vratiti sve kao bumerang. Nenad Aleksić Ša ne može da prihvati kao opciju odlazak Mione i Stanislava na rajsko ostrvo.

– Dala si mu neku naznaku da te je itekako pogodilo to što je radio? – rekla je voditeljka, a onda je sve izašlo iz Mione.

– Sve što sam rekla to je tako, ja neću ništa da uradim ali vratiće ti se to kad tad, jer uvek se sve u životu vrati nekome ko radi loše stvari. Jeste me zabolelo ali nemam želju da razmišljam o njemu. Prosto je došlo do toga spontano. Nikad nisam pomislila neka pati, to što sam mu pričala se i obistinilo – rekla je Miona.

– Kad se neko igra sa nečijim emocijama svakome se vrati, to je tako generalno u životu. Koga više boli uvo za to, smučilo mi se sve. Ja više ne znam ni kako se zovem, a kamoli da li petljaju nešto. Najnejasnije mi je šta ona ima da priča o bivšem. To pobija sve ono da mogu da utičem na Mionu, jer će ona uvek da uradi po svom – rekao je Ša.

– Ako odu na rajsko ja ću biti tamo sa njima stalno, neću ići ni u emisije, stalno ću da blejim tamo. To je najveća bolest koja može da se desi. Neka puste gledaoci prirodnim putem da ide a ne veštačkim -rekao je Ša.

Detaljnije u narednom video zapisu:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share