U “Elitu” joj POSLALI PORUKU: Mioni se hitno obratila PORODICA, od njenih reči joj posebno neće biti dobro

Učesnica “Elite”, Miona Jovanović se u toku jučerašnje emisije požalila kako nije dobila rođendansku čestitiku od svoje porodice.

Njen bivši, Stanislav Krofak je iskoristio ovu priliku da je “pecne” i istakao da čestitka nije stigla zbog toga što su njeni sigurno ponosni na nju, govoreći ironično.

Sada su osvanula pisma njene majke i bake koje su joj poslale sa rođendan. Baka nije štedela njenog novog izabranika Nenada, te je poručile Mioni da se ne blamira i da prekine svaku vezu sa njim.

– Miona srećan rođendan. Brod otplovi i odnese roleks, a tebi osta ovaj na slici i flaša belog vina. Miona znaš šta si obećala kada si ulazila, nemoj da prekršiš obećanje, ali i ovo je previše. Tog nasilnika boli du*e za tvoje roditelj i brata, a ti ga ljubiš bljak. Nemoj da sklanjaš stvari koje imaš nemoj se više ponižavati. Mogla bih ti pisati mnogo više, ali ti mi ne zameri na ovim rečima, mogu ja i gore. Zdrava bila voli te Baba Nacka, Pavle i Maša. Ne dozvoli da te neko odvoji od porodice, život bih dala za tebe – glasilo je pismo njene bake.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share