Pripremite se za HAOS Miljane Kulić! Učesnica će napraviti LOM kada bude videla OVO, svi u Beloj kući strepe od njene reakcije

Obezbeđenje je danas ponovo ušlo na imanje u Šimanovcima, a razlog je bio dirljiv. Naime, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica danas slave mesečnicu veze, a fanovi su odlučili da ih iznenade poklonima, za koje nisu štedeli novac.

Od kada su uneti pokloni iz spoljnog sveta, mnogi pretpostavljaju i spekulišu o tome kakva će reakcija biti Miljane Kulić kada bude ugledala poklone koje je ovaj par dobio. Mnogi misle da će Miljana presvisnuti od muke, a drugi smatraju da je to nimalo neće dotaći.

Teodora i Bebica su dobili majice sa njihovim likovima, tortu, slatkiše, kutije sa sitnijim poklonima, kao i paket kozmetike. Međutim, javnost smatra da bi zbog ovoga sigurno moglo doći do haosa, kako Miljana Kulić ume da pokaže zavist na nekontrolisan način kada su ovakve stvari u pitanju.

Inače, Teodoru je nedavno osudio Lepi Mića, i to zbog toga što ne kuva hranu.

– Mrzovoljni ste svi vi ovde. Užasno je da budete toliko mrzovoljni, ali stvarno. Ne mogu da verujem da nemate obzira da pospremite za sobom, ljudi! U sudoperi nema čega nema. Aljkavi ste i prljavi, ali bitno da je vama uvek zagušljivo. Nismo mi mrzovoljni, mi smo kraljevi mrzovolje. Koga ja sada da nabrojim? Svi smo mi mrzovoljni. Moram da navedem najmlađe, jer oni moraju da budu najsposobniji i najbrži. Teodora, kad si poslednji put nešto skuvala? – kazao je Mića tom prilikom.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share