Zola prodao i izdao Janjuša: Uključen Asmin u čitavu priču: “Druže, da li si ti normalan?”

Otkako se Miljana Kulić vratila u “Elitu” iznela je razne detalje iz privatnog života Lazara Čolića Zole, ali pored toga veliku pažnju je privuklo što je rekla kako se čula sa Asminom Durdžićem.

Kulićeva je u jednom razgovoru navela kako je Asmin od Zole tražio da rastavi Aneli Ahmić i Marka Janjušuševića Janjuša, što izgleda nije tačno.

Durdžić je stupio u kontakt sa Zolom, a prepise je javno objavio, u kojim Čolić kaže da Miljana priča laži, pa mu dao vetar u leđa za njegovu vezu sa Stanijom Dobrojević.

– Šta ti pričaš da sam ja tebe zvao da razdvojiš Aneli  i Janjuša? – upitao je Asmin Zolu, a on mu je odgovorio:

– Druže, jesi li ti normalan? Ti nam pričao sve najgore o Aneli i govorio kako se srećan jer si uspeo da je se rešiš i nađeš ženu poput Stanije, pusti Miljanu i njene boleštine to radi namerno jer želi da ja uđem bato, a meni puca k*rac za njima svima nastavljam dalje svojim životom. Poz za tebe i budi dobar prema Staniji! Šta god ljudi pričaju ona ti je žena mangup. Pozdrav – napisao je Čolić.

– Hvala brate, vidim sve poludelo. Ova ušla i slala sve iste sekunde – dodao je Asmin Durdžić uz emotikone koje plaču od smeha.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share