Duško razmislja o razvodu – ” Neznam Kome Vjerovati”

Popularna pjevačica Jelena Karleuša je jučer otputovala u Kinu u namjeri da pokuša izgladiti odnose sa suprugom, naime Jelena sa Duškom ima dvoje djece i ljep brak do sada.

Prema saznanjima srbijanski medija, bivši reprezentativac se ozbiljno razmišlja dali da podnese zahtjev za razvod sa Jelenom Karleušom poslje njenog porno – skandala s Bosankim fudbalerom Ognjenom Vranješem.

srbijanski Blic prenosi da je jelena još jučer spakvala kofere i uputila se za Kinu da izgladi odnose sa mužem. Blic dalje navodi da je Duško u totalnom hausu jer nezna dali da vjeruje njoj ili svojim očima. Sinoć sam razgovarao sa Duškom, on je potpuno slomljen i izgubljen čovjek, prenjeo je za Informer njegov dobar prijatelj.

On je volio jelenu i mnogo joj je popuštao zbog toga, ali časa je prelivena, i totalno je zbunjen. Ona mu priča jednu priču, a video dokazi i izjave govore drugu. Nije se napočetku puno osvrtao na cjelu aferu bio je siguran da je sve izmišljeno. Međutim onda su počele da se pojavljuju fotografije i snimci. Sada je u totalnoj nedoumici i pored svih opcija i razvod braka je na stolu.

Duškov prijatelj kaže da nemože predvidjeti hočeli Karleuša i Tošić uspjeti preči preko ove bračne krize, ja mislim da je najveća do sada. Do jučer sam mogao da garantujem da će ostati zajedno, ali poslje našeg telefonskog razgovora, nisam više siguran.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)