Uslovi korištenja

Datum kreiranja: 02.11.2018. godine

 

Zaštita Vaše privatnosti je naš prioritet, molimo Vas da ove Informacije pažljivo pročitate!

Sadržaj, korištenje i dijeljenje sadržaja sa mega-vijesti.com

 

Vaša upotreba bilo koje informacije ili materijala na ovoj web stranici je u potpunosti na sopstveni rizik, za koju mi ​​nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost da obezbijedite da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupni na ovoj web stranici odgovaraju vašim specifičnim zahtjevima.

S vremena na vrijeme ova web stranica može sadržati i linkove ka drugim web stranicama. Ovi linkovi su obezbijeđeni da vam pruže dodatne informacije. Oni ne znače da podržavamo web stranicu (e). Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih web stranice.

Tekstove je dozvoljeno je deliti na svojim profilima na društvenim mrežama uz jasno naveden izvor (koristeći opciju kopiranja linka sa bloga, opciju share ili like).

Naziv sajta kao i logotip privatno su vlasništvo autora sajta. Zabranjeno je kropovanje logotipa sajta i upotreba istog.

 

Komentari

Da bi komentari ispod pojedinih tekstova bili objavljeni, prethodno će biti odobreni od strane autora sajta. Komentari koji sadrže uvredljive reči, ili su izraz govora mržnje i diskriminacije, neće biti objavljeni.

U komentarima nije dozvoljeno reklamiranje proizvoda, kao ni prikriveno oglašavanje bez izričite dozvole autora sajta.

Izmjena uslova korištenja

Autor može u svakom trenutku izmijeniti ove uslove korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posjetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korištenja.

Sadržaj stranica ove web stranice je samo za vaše opšte informacije i upotrebu. Podložni su promjenama bez prethodne najave.

 

Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje podešavanja pretraživanja. Ako dozvolite da se kolačići koriste, neki lični podaci mogu da se sačuvaju za korištenje od strane trećih lica o čemu detaljno govori Politika privatnosti.

Ni mi, ni bilo koja treća strana ne pružaju garanciju ili garanciju u pogledu tačnosti, pravovremenosti, učinka, potpunosti ili podobnosti informacija i materijala koji su pronađeni ili ponuđeni na ovoj web stranici za bilo koju određenu namjenu. Takve informacije i materijali mogu sadržavati netačnosti ili greške i izričito isključujemo odgovornost za bilo kakve nepravilnosti ili greške u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom.