“GADI MI SE, ODVRATAN JE!” ANA OTKRILA DA JU JE SRAMOTA ŠTO JE BILA SA ZVEZDANOM, JAVNO GA PONIZILA OVIM REČIMA(VIDEO)

Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugarima je pušten video klip u kojem Ana Ćurčić priča o Zvezdanu Slavniću sa Zoricom Marković i o svojom osećanjima koje više ne može da definiše zbog svih sukoba i bljuvotina koje je Zvezdan izneo o njoj.

– Gadi mi se, čovek mi se ozbiljno gadi do te mere kad mu glas čujem da mi se izlazi iz kuće. Zgadilo mi se sve što se njega tiče, njegovu ličnost, odvratan mi je, a posmatrajući ga ovde mi je tek mizerija. Meni da se ovoliko u životu pravdao još bi i čovek ispao. Toliko mi je sve jadno i bedno. Sramota me je što sam ovom čoveku bila toliko odana, to je moj najveći promašaj u životu. Osećam se kao žena koja je bila sa muškarcem, a on me potpuno ne zaslužuje. Gađenje nije iz emocije i besa, gadi mi se u svakom smislu i da stanemo na tome – pričala je Ana.

– Nije bila iskrena, naučila je kad nešto govori da smisli šta će da kaže. Neka radi šta hoće priča da sam ja rijaliti igrač, a ona to postaje. Drago mi je i samo neka je ona bolje. Pošto sam ja dotrčao ovde, a ne ona to isto govori o njoj. Samo neka se ona oporavi i po meni treba da je bude sramota šta je izgovorila za 13 godina. Sve što smo doživeli ovde, doživeli smo i napolju, a tad nije tako gledala. Ona govori o sebi – dodao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)