Video je sopstvenim očima šta je Terza uradio Milici pre osme sezone – oglasio se Terzićev prijatelj: “To je sramota”

Aleksa Erski, učesnik sedme sezone rijalitija Elita, imao je priliku da iz prvih redova posmatra razvoj jedne od najzapaženijih veza te godine – ljubavnu priču između Milice Veličković i Borislava Terzića Terze, koja je kulminirala trudnoćom. Njegovo prisustvo u ovom dinamičnom okruženju bilo je diskretno, ali je za mnoge Erski postao primer morala i lojalnosti, jer je uspeo da ostane veran svojim vrednostima i supruzi, bez upliva u rijaliti drame. Njegovo nenametljivo ponašanje i odlučnost da sačuva svoj integritet doneli su mu poštovanje publike.

Erskog smo imali priliku da ponovo vidimo kao gosta u emisiji Pitam za druga na televiziji Red. Tokom ovog intervjua, on je otvoreno govorio o situaciji iz rijalitija, kao i o odnosu Milice, Terze i Sofije Janicijević. Njegove refleksije i očekivanja o daljem razvoju tih odnosa pokazali su da je reč o čoveku koji pažljivo posmatra svet oko sebe i daje iskrena mišljenja, zbog čega ga publika smatra osobom od reči.

– Meni je sramota to sa Terzine strane jer je momak koji se kleo u porodicu. Čudno mi je ako je već odabrao da Milica bude majka njegovog deteta, da je tako lako zaboravi – rekao je Aleksa

– On ustane i pozdravlja Milicu dok se muva sa Sofijom – rekla je voditeljka.

– To je toliko besmisleno i glupo, da se toliko pravi lud i pozdravlja verenicu dok flertuje sa Sofijom. Dno dna mi je to, nemam reči, mislim da je preterao ovaj put. Često sam prošle godine stajao na njegovu stranu, nisam se podnosio sa Milicom, ali sada sam na njenoj strani – rekao je Aleksa.

– Kako komentarišeš to što Sofija kaže da nije znala za Milicu i Terzu?

– To je potpuno nemoguće, postoje društvene mreže i sve. To je ipak prva beba Elite. Nju je verovatno privukla Terzina pažnja, a i on nije ružan dečko. Mislim da joj se sviđa, pa čak i da je zaljubljena možda – rekao je Aleksa.

– On je sinoć pričao o njenim lošim delima u životu, kako to komentarišeš? – upitala je voditeljka.

– Mislim da time pokušava da opere sebe, to što je Milica radila je sramota, ali to je bila pre njega – rekao je Aleksa.

– Da li ti se dopada to što ga je Sofija huškala da još više pljuje Milicu? – upitala je voditeljka.

– To je po meni loš potez – rekao je Aleksa.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share