OVAKAV BEG IZ RIJALITIJA NIKAD NISTE VIDELI!! Zadrugarka diskvalifikovana pogledajte snimak kako je spektakularno napustila imanje

Nakon što je Miloš Simonović izbačen iz rijalitija „Elita 8“ prošle nedelje, njegova supruga Silvija Patrik nije mogla da se izbori sa samoćom i emocionalnim stresom. Njih dvoje, iako su važili za jedan od perspektivnijih parova za rijaliti, nisu uspeli da se dovoljno nametnu među ostalim učesnicima. Bili su povučeni i očigledno nisu našli način da se prilagode dinamičnom okruženju rijalitija.

Silvija je provela nedelju u stanju očigledne tuge i povučenosti, boreći se sa osećajem gubitka nakon suprugovog izbacivanja. Tokom žurke koja je usledila, odlučila se na drastičan korak, koji je šokirao i publiku i ostale takmičare. Dok su se drugi učesnici opuštali uz muziku i ples, Silvija je donela odluku koja će je skupo stajati po svemu sudeći.

Naime, ona je šetajući imanjem slučajno videla da je otvorena kapija. Nije oklevala, i odmah je pobegla. produkcija nije uspela da spusti kapiju na vreme te je završila u slobodnom svetu.

Ipak, očekuje se da će Silvija biti sudski gonjena. Dobro je poznato da produkcija zahteva da učesnik zbog samovoljnog napuštanja rijalitija pati odštetu u visini 50.000 evra.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga Elita8”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share