Otkriveno da li se Miljana Kulić vraća u “Elitu””Trudnoća je visokorizična”

Nakon nekoliko sati provedenih u Narodnom frontu, Marija Kulić je napustila bolnicu, ali nije bila u stanju da daje bilo kakve izjave. Usputno je progovorila nekoliko reči o Miljaninom trenutnom stanju.

Na kraju, Miljani kulić nije izvršena kiretaža, kako je naveo naš dobro obavešteni izvor, zbog ne post- Njena je odluka, kako bude rešila tako će biti. Bile smo na pregledu. Miljana je psihički dobro, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom, i njen život je ugrožen. Ima uvećan d-dimer, trombocite – otkrila je Marija za “Srbiju Danas”, a na pitanje da li se Kulićeva vraća u “Elitu” ona je odgovorila:

Haos u Narodnom frontu: Marija Kulić napada zaposlene – zahteva hitan Miljanin abortus, ne želi da čuje da njena ćerka rodi

– Da, ona se sada vraća u rijalti. Došla je na pregled i vraća se – zaključila je Marija. ojanja smetnji da se iznese trudnoća usled uzimanja psihijatrijske terapije.

Na kraju, Marija je pred našim kamerama priznala da se Zola nije javljao, ali i da ostaje pri svom stavu da on i Miljana nisu jedno za drugo.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga Elita8”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share