Prelepe vesti iz Šimanovaca!! PROSIDBA na Farmi – kleknuo je pred rijaliti učesnicu i zaprosio je

Kako se bliže nominacije, atmosfera u “Farmi” postaje sve napetija i napetija. U ovakvoj vrsti rijalitija, nominacije su uvek veliki izazov, jer svaki učesnik mora javno da iznese svoje mišljenje i razloge zbog kojih predlaže određenu osobu za izlazak. To nije jednostavno, jer se radi o ljudima sa kojima se deli svakodnevni životni prostor, i svaka reč može da ima ozbiljne posledice. Ovi trenuci nose veliki rizik, jer direktne kritike i razlozi za nominaciju često mogu da izazovu negativne reakcije, nesporazume i, neretko, žestoke svađe među farmerima.

Dok svi s nestrpljenjem iščekuju početak nominacija, farmeri su pokušali da se opuste i pronađu malo zabave. Danas im je svakako bio stresan dan, budući da su se suočili sa neuspehom u zadatku čuvanja svinja. Prasići su im u jednom trenutku pobegli, zbog čega su učesnici jurili po celom imanju kako bi ih ponovo skupili. Uprkos izazovima, odlučili su da trenutak predaha pronađu u pesmi, nadajući se da će tako makar na kratko zaboraviti na predstojeće izazove.

Tokom pevanja, desila se jedna neverovatna scena, kada je Predrag Lazić Peca kleknuo i zaprosio Snežu Kušadasi. On je njoj rekao da je najbolja u “Farmi”. Videćemo da li će možda produkcija da organizuje i rijaliti “venčanja”. Videćemo kako će Julijana, Pecina majka, kao i njegov brat Nenad Lazić Neca da reaguju na novu “snajku”.

Sneža Kušadasi je “optužena” nešto ranije od starne svojih ciemrki da se ne kupa.

– Mene boli uvo šta ćete vi da kažete i mislite. Ne ućutkuje mene mentor kao vas. Mene sasluša – kazala je Kušadasi.

– Smrdiš ženo, zaudaraš – kazala je Aleksandra Jakšić.

– Nisam ni tebe videla da se kupaš i da se tuširaš, ako ćemo po tome. Nijednu od vas – kazala je Sneža.

– Mene je sram Šalu na stranu, znaš da Ena i ja napunimo lonac i napunimo bar još jednu kofu ako peremo kosu, ona kaže jel možete da mi ostavite četvrt lonca da se okupam – rekla je Andrea.

– Strašno – kazala je Jakšićka.

– Ja nemam problem da kažem šta sam uzela, ali nema potrebe da me neko optužuje da sam uzela nešto što nisam. Pa nisam ja debil da uradim nešto i kažem nisam, pa da narod kaže napolju evo jeste postoji snimak – rekla je Kušadasi.

– Tačno – kazala je Lili.

– Znaš da se ja tuširam svako veče, samo sinoć nisam stigla – rekla je Kušadasi.ota njene sramote. Ne može četiri dana da se okupa – kazala je Aleksandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Farma”, možete ih pronaći na OVOM linku.

About admin

Check Also

Napustila svojevoljno “Farmu”: Željko Mitrović zahtevao da plati 50.000 evra kaznu zbog naglog prekida ugovora

Vesna Zmijanac bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, a pored blistave pevačke karijere, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share