Stigle neprijatne vesti spolja za Jelenu Ilić – Ivan Marinković još uvek ne zna šta se događa napolju

U rijalitiju Elita, veza između Jelene Ilić i Uroša Riačića izaziva veliku pažnju publike zbog svoje turbulentne prirode. Jelena je već u prethodnoj sezoni šokirala javnost kada je prevarila svog dugogodišnjeg partnera Ivana Marinkovića sa Urošem. Iako su mnogi očekivali da će njihov odnos u novoj sezoni doneti stabilnost, situacija je daleko od mirne – njihova svakodnevna svađanja često pune minute emisije.

Ipak, čini se da imaju i verne fanove koji priželjkuju da njihova veza postane ozbiljna. To su potvrdili iznenadni pokloni koje su im poslali obožavaoci. Dok je Jelena ostala zatečena tim gestom, Uroš se vidno radovao, što je samo dodatno podstaklo nagađanja o njihovoj budućnosti. Da li će ovaj par uspeti da prevaziđe nesuglasice i uplovi u vezu, ili su njihovi sukobi nepremostiva prepreka, ostaje nam da vidimo. Ivan Marinković još uvek ne zna da njegova još uvek zakonita supruga ima gomilu podrške za vezu sa ljubavnikom.

– Dođi, da vidiš – rekao je Rajačić.

– Ti si degenerik – rekla je Jelena.

– Šta ti je? Dođi da uzmeš – rekao je on.

Verovatno si rekao ljudima već, kakav si jadnik – rekla je Ilićeva.

– J*bote, odmah kukaš, raduj se – kazao je Uroš.

– U šoku sam – kazala je ona.

“Uroš je odron”

Jelena je nedavno izvređala svog bivšeg ljubavnika u emisiji i tom prilikom mu uputila niz uvreda i kleveta.

– Uroš je jedan šljam i odron, jedno go*no lažljivo. Mene aposlutno ne zanima šta on radi sa kojom devojkom, ja stvarno lošijeg čoveka nisam upoznala u životu. On brani Mimas da se druži sa svima u kući, pa i sa mnom, ali to joj ne može zabraniti zato što smo nas dve super. Brani joj da se druži sa svima da ne bi čula da je sinoć bio sa Keneški u krevetu i govorio joj da je voli i da mora da tera priču sa Mimas, eto Mimas samo da znaš to – rekla je Jelena.

– Vidim kako te ne zanima, a pratiš svaki moj korak. Jedina razlika izmeđzu tebe i nje što te boli što s tobom nisam hteo nikad da budem u vezi. Ti si jedna lažljvica obična i ništa drugo ne zaslužuješ – rekao je Uroš.

– Aneli ja i ti nikad nismo imale lični sukob, imale smo jer su nas Ivan i Janjuš upleli u to. Mislim da si ti jedna hrabra žena, koja je iznela sve na svojim leđima i drago mi je da si drugo mesto – rekla je Jelena.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Paklena osveta za Sofiju: Ulazi u rijaliti da joj preotme Terzu i ima samo 24 časa za to – veliki povratak bivše zadrugarke i to sa specijalnim zadatkom?

Nakon samo nekoliko dana provedenih u rijalitiju “Elita 8”, Monika Stanojkova napustila je imanje zbog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share