Terzin brat razotkrio celu istinu o svom bratu, Milici i veridbi: Gledaoci ovo nisu znali i dosta menja situaciju

Večeras u toku emisije Pitam za druga na Red televiziji pričalo se na brojne teme. Komentarisali su se učesnici Bele kuće, i govorilo o gorućim temama koje tresu Balkan. Gost u studiju bio je Miloš, rođeni brat Borislava Terzića Terze.

– Kako ti je delovao njegov odnos sa Milicom – pitala je voditeljka.

– Cela situacija što se događala u sedmici, zato što su znali da će ući u osmicu barem je on znao. Njima je bio dogovor da žive kući kod majke i stvarno je to bilo okej. Išli su u Bosnu na proslave, upoznala je svu našu rodbinu i bila je u toj priči. Svi su je prihvatili lepo, dobro. Video sam je prvi pit u Bosni – započeo je Miloš.

Kada ga je voditeljka pitala za mišljenje o Milici nakon sedme sezone Elite, Miloš je odgovorio:

– Bila mi je totalno drugačija nego unutra, al opet ja sam taj lik koji mnogo ne veruje ljudima, i onda sam i nju držao na nekoj distanci da vidim kakva će biti i ona je stavrno bila okej. Gledali smo svi tolika brutalnost sa njene i njegove strane, kolika brutalnost, Ja sam mu rekao i sad kad je ulazio nemoj da vređaš, čekaš dete. Da nemaš nikakvu priču, da si kao biljka, do januara sam možeš da izguraš – rekao je Miloš kako je savetovao brata Terzu.

– Bratski si ga savetovao da ne pogreši – dodala je voditeljka.

– To ne priliči jednoj devojci da se tako oponaša, ja sam nju prihvatio i svi smo je prihvatili osim ćaleta našeg. Nije mogao da pređe preko nekih stvari, svi su mu govorili stvarno je okej devojka, moju decu je zavolela. U tom trenutku sam noći proveo sa njim pričajući o njima – prepričavao je Miloš.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga Elita8”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Hitno oglašavanje Milice Veličković nakon što je Sofija saopštila DA JOJ SE SVIĐA DRUGI

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share