Ivan GNUSNO IZVREĐAO Miljanu: “Vodiš dete na more, opijaš se tamo i koristiš…” – Žene u “Eliti” SKOČILE na njega

Danas je na imanje u Šimanovcima direktno iz produkcije stiglo pismo Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda, svojim cimerima pročitala je kakav je zadatak ovog ponedeljka spreljen za njih.

Na takmičarima “Elite” je da izaberu najneuljudnijeg učesnika među njima. Svako treba da navede tri osobe iz kuće za koje smatraju da imaju takvu osobinu.

Na red za izlaganje došao je Ivan Marinković, te napravio opštu pometnju među ženskim delom.

– Za meni su neuljudne osobe osobe koje ne vode računa o sebi,a to je Miljana Kulić. Ona je neurdena, ne vodi računa o sebi, nerealna je sa ponašanjem, vređanjem – rekao je Ivan.

– Staznao si od Pink.rs da si postao otac – odbrusila je Miljana.

– Druga je Radmila, koja ćerki stavlja noke od 20 cm – naveo je Marinković.

– Kako te nije sramota degeneriku krezavi nenormalni, šta ti pričaš o mojoj ćerki, a svoju decu ne vidiš, ne znaš kako ti deca izgledaju – odmah mu je Žana odgovorila, oštro.

– Znamo da Radmila vodi njenu ćerku šest meseci na more, a znamo kako se tamo opija tamo. Ja ću navesti tri majke koje su nemajke – pričao je Ivan.

– Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji ti pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željaka,a ti nisi hteo – rekla je Miljana.

– Ajde bre ti što koristiš svašta nešto – rekao je Ivan.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)